Ritual by Marko Zirdum

NAŠE USLUGE

Pogledajte neke od naših najpopularnijih usluga

ŠIŠANJE

Mi se brinemo za vašu kosu da uvijek izgleda svježa, elegantna i moderna. Šišanje ili podšišavanje je nužno za održavanje kvalitete i njege vaše kose.

FENIRANJE

Nakon svakog pranja kose potrebno je kosu isfenirati kako bi izgledala bujnija i svježija. Feniranjem se kosa može i oblikovati po vašoj želji.

BOJANJE

Dajte svojoj kosi novi izgled, budite ponosni na svoju modernu frizuru! Bojanje kose zasigurno će vam to i omogućiti. Tu smo za vas!

SVEČANE FRIZURE

Za svečane prigode nudimo Vam i veliki izbor svečanih frizura u našem salonu. Neka Vam taj dan bude poseban zahvaljujući Vašoj frizuri!

NJEGA KOSE

Svaka kosa zahtijeva redovito pranje kako bi zadržala svoj prirodni sjaj i čistoću. Higijena bi trebala biti na prvom mjestu ako govorimo o našem zdravlju.

EKSTENZIJE

Ako želite imati lijepu dugačku kosu, rješenje je ugradnja ekstenzija! Ekstenzije su od prirodne kose koju možete dodatno bojati po Vašoj želji.

Poklon bon

Iznenadite Vama drage osobe poklon bonom.
Sami odaberite iznos poklon bona, a mi smo tu za Vas da njihov dan učinimo posebnim.

Vaš ekskluzivni poklon možemo dostaviti na željenu adresu ili ga možete osobno preuzeti i razveseliti Vama dragu osobu.

web-shop-footer.png
Rezervacija

REZERVACIJA

Naručite se online već danas

Radno vrijeme

Ponedjeljak Zatvoreno

Utorak 08:00 - 20:00

Srijeda 08:00 - 20:00

Četvrtak 08:00 - 20:00

Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 15:00

Nedjelja Zatvoreno

skare.png
Schwarzkopf

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovdje.

Prihvaćam Uvjete korištenja.
Prihvati